Завершив роботу ФранкоCАMP

21.07.2023 | 18:16

Завершився черговий захід Центру маркетингу та розвитку – дводенний інтенсив для учнів 9-11 класів ФранкоCАMP. Протягом 20-21 липня вони ознайомились з підрозділами університету, факультетами, музеями, дізнались трохи про студентське життя, про освітні напрямки, які є фахові перспективи та все, що може зацікавити  при виборі професії та місця навчання.

Вчора ми представляли наш факультет у головному корпусі нашого університету. Розповіли учням про його структуру, освітні програми, але головне – показали, яка прекрасні, цікава і необхідна наука ГЕОЛОГІЯ, точніше, ціла низка наук про Землю. Яка це творча професія, багатогранна, яка потребує гострого розуму, широкого спектру знань. Геологічні спеціальності настільки різноманітні, затребувані у багатьох галузях – від наукових до виробничих,  Що кожен за бажанням і вподобаннями може знайти свою.

Сьогодні, 21 липня 2023 р., школярі відвідали також наш Мінералогічний музей – один з найстаріших в університеті, історія його починається ще далекого 1852 року. Учні ознайомились з колекцією мінералів і взяли у участь у мінералогічному квесті. Переможниці отримали чудові призи – горнятка з авторськими малюнками мінералів.

Атмосфера заходу була надзвичайно дружня. Нам було приємно познайомитись з, можливо, нашими майбутніми абітурієнтами.