Відбулись геотуристичні екскурсії у рамках програми Шостої міжнародної науково-практичної конференції “Геотуризм: практика і досвід”

28.04.2024 | 20:35
У рамках програми Шостої міжнародної науково-практичної конференції “Геотуризм: практика і досвід”, 27 та 28 квітня 2024 відбулись геотуристичні екскурсії , запропоновані спільнотою Geoattractions / Геоатракції/
27 квітня учасники конференції мали чудову можливість – за вибором – помандрувати у гори, в рамках програми екскурсії “Скельна сага Карпат”, або подорожувати “Стежками Равського Розточчя”.
Техногенний кратер – Озеро геологів (Угерсько), Кніжі скелі біля Верхнього Синьовидного, мальовничий водоспад Сопіт, фортеця Тустань – краєвиди плюс цікава інформація від екскурсовода від Geoattractions Ірини Бучинської дорівнює прекрасний варіант для суботнього дня!
Другий, не менш привабливий варіант – ландшафти та краєвиди горбистого Розточчя, стародавня дерев’яна церква 1502 р. у с. Потелич, льодовикові відклади, екскурсія Рава-Руською, найвища точка Равського Розточчя (г. Вовковиця), знахідки скам’янілого дерева, відвали шахт бурого вугілля, відслонення зелених глауконітових пісковиків в урочищі – Заглина – такі культурно-історичні та геологічні об’єкти разом з цікавою інформацією від Уляни Борняк, доцента геологічного факультету та учасниці спільноти Геоатракцій. На черзі звіт з дводенної екскурсії польською частиною міжнародного шляху «ГеоКарпати».
На черзі звіт з дводенної екскурсії польською частиною міжнародного шляху «ГеоКарпати».