24 травня 2024 року на геологічному факультеті відбудеться відкриття Лабораторії цифрових технологій в нафтогазовій геології

13.05.2024 | 22:30

Радо повідомляємо про визначну подію для нашого факультету. Відкриття нового підрозділу – Лабораторії цифрових технологій в нафтогазовій геології відбудеться 24 травня 2024 року о 12:00 год у корпусі геологічного факультету за адресою: вул. Михайла Грушевського, 4.

“Нове досягнення для академічної спільноти Львівського університету! У співпраці з Нафтогаз України та за підтримки АТ “Укргазвидобування”, ТОВ “Надра Юзівська” – Львівський національний університет імені Івана Франка презентує нову високотехнічну, сучасну лабораторію на геологічному факультеті, основна мета якої є сприяння освітньої і наукової діяльності, проведення практичних занять та лабораторних робіт з дисциплін факультету, застосування цифрових засобів збору та аналізу польової геологічної та геофізичної інформації тощо.
Основними завданнями Лабораторії буде сприяння науковим дослідженням у галузі геології, методичне забезпечення практичних занять та лабораторних робіт, а також підтримка студентів у виконанні курсових та кваліфікаційних робіт. Крім того, вона спрямована на проведення науково-дослідних робіт та створення ГІС-проєктів з базами даних для подальшого аналізу геологічної інформації.”

Запрошуємо усіх охочих на відкриття!