Вітаємо з ювілеєм!

17.07.2024 | 17:40

Сьогодні у нашого декана – ювілей! Від щирого серця весь наш дружний колектів вітає Сергія Івановича Ціхоня з цією визначною датою у його житті.

Колись давно – студент геологічного факультету, потім випускник, аспірант, кандидат геолого-мінералогічних наук, асистент, згодом доцент кафедри геології корисних копалин, декан – такі послідовні сходинки, віхи професійного життя Сергія Івановича. І весь цей шлях він проходив разом з рідним факультетом. Тому чудово розуміє всі нюанси факультетського життя, потреби факультету, напрямки і перспективи його подальшого розвитку, шляхи вирішення проблем.

Як і вся українська освіта у часи війни, наш факультет працює у непростих умовах. Тому надзвичайно важливі активні кроки, які ми зараз робимо під вправним керівництвом декана та його команди для того, щоб забезпечувати якісну фахову освіту, залучати спонсорів, зацікавлювати роботодавців та охоплювати профорієнтаційною роботою потенційних студентів-геологів.

Декан – посада важлива, яка вимагає напруження сил, самовіддачі, чіткого розуміння ситуації та поєднання авторитету капітана та уміння керманича корабля, який рухається до цілі у бурхливому морі – нестабільному середовищі сучасного життя.

Тому щиро зичимо Сергію Івановичу успіхів на посаді, наснаги і сил, міцного здоров’я і підтримки від колег, друзів, родини. Довгого плідного життя у Переможній Україні!