Запрошуємо Вас до участі у Шостій міжнародній науково-практичній конференції «Геотуризм: практика і досвід»

10.04.2024 | 22:38

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі у Шостій міжнародній науково-практичній конференції «Геотуризм: практика і досвід», яка відбудеться 25-28 квітня 2024 у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Конференція присвячена сучасному стану та перспективам розвитку геотуризму в Україні та Європі.

Конференція відбуватиметься у змішаному очно-заочному форматі.

Урочисте відкриття відбуватиметься у Головній читальній залі наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Драгоманова, 5). Доповіді – очні та онлайн – на геологічному факультеті університету (вул. Грушевського, 4).

Додатково учасникам конференції пропонуються екскурсія Науковою бібліотекою університету, відкриття художньої виставки “Флешбеки геолога”, фотовиставки “Дрогобицька солеварня на старих фото”, декілька геотуристичних екскурсій за вибором та ескскурсії музеями факультету – Мінералогічним імені Євгена Лазаренка, Палеонтологічним та Музеєм рудних формацій.

Другий циркуляр можна завантажити за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1Axepu9NqU4ifzZOZbmCWnJB7hkRNpm9j/view?usp=sharing

Реєстраційна форма N2 за посиланням:  https://bit.ly/4cIorvp

З повагою, Оргкомітет конференції