Запрошуємо до участі у конференції “Геологічні музеї та колекції: їх роль в науці, освіті і туризмі”, присвяченій 170-річчю Мінералогічного музею імені Євгена Лазаренка

26.10.2023 | 20:28
Ми вже неодноразово писали, що наша Мінералогічний музей при Львівському університеті, який зараз носить ім’я Євгена Лазаренка, був створений у 1852-1853 роках. Тобто якраз зараз, у 2023 році, йому виповнюється 170 років!
І незважаючи на важкий час в Україні, вирішили ми таки відзначити свій ювілей! — спільною музейною конференцією, на яку запрошуємо всіх геологів, колекціонерів та просто поціновувачів природничих наук!
Конференція “Геологічні музеї та колекції: їх роль в науці, освіті і туризмі” буде відбуватися 6-8 грудня у Львівському національному університеті імені Івана Франка як в головному корпусі на Університетській, 1, так і в нашому біолого-геологічному корпусі — на Грушевського, 4.
Всі музеї нашого факультету – Мінералогічний, Палеонтологічний та Рудних формацій, відкриють свої двері для гостей! Залучимо також наших друзів – Зоологічний та Археологічний музеї, Музей історії університету. Організуємо екскурсії в Державний природничий музей НАН України та в Дрогобич на солевиварювальний завод – найстаріше промислове підприємство України.
З пропонованою конференційною програмою можна ознайомитися за посиланням:
Всіх зацікавлених запрошуємо долучатися!