Відбулась Зустріч у Мінералогічному музеї “Мінерали та руди України”

30.08.2024 | 10:01
Вчора, 28.08.2024, як я домовлялись, а також завдяки вдалому розкладу по електриці, ми провели нашу першу післявідпусткову Зустріч у Мінералогічному музеї «Мінерали та руди України» на геологічному факультеті.
Були щасливі знову зануритись спочатку у процес підготовки, а потім відчути живий відгук від наших слухачів-відвідувачів!
Тема надзвичайно актуальна і важлива, адже широкий загал НЕгеологів зазвичай майже нічого не знає про багатства надр нашої країни, про широкий спектр корисних копалин України, перспективи, використання і ще багато іншого.
А це ж ще одна з барв, якою пише історія портрет України!
Традиційні бонуси до лекції та екскурсії музеєм – це виготовлення власноруч памʼятних сувенірів та дружнє спілкування, питання і відповіді, а також чаювання-кавування зі смаколиками від нашого Музею. Традиційно до підготовки і проведення події долучились представники інших піднрозділів факультету – завідувачка лабораторії фізичних дасліджень мінералів і гірських порід та літології Катерина бурбан та завідувачка лабораторії геоінформаційних технологій та комп’ютерного моделювання Тетяна Дворжак.
Що ж – подія відбулась, попереду – нова зустріч!
Більше фото – за посиланням https://www.facebook.com/share/p/R6gDF25VP5Uy1Sdu/