Відбулась акредитація освітньо-професійної програми «Геологія. Комп’ютерні технології в науках про Землю» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

07.03.2024 | 18:11

4-6 березня 2024 р. на нашому геологічному факультеті проводилась акредитація освітньо-професійної програми «Геологія. Комп’ютерні технології в науках про Землю» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Відбулась відкрита дистанційна зустріч з експертною групою, до якої долучились викладачі, студенти, наші випускники різних років.  Вони високо оцінили роботу факультету, поділились власними позитивними враженнями від процесу навчання, якість отриманих знань та навичок, завдяки яким успішно працюють в обраній галузі. Колектив факультету зворушений такою підтримкою.

Також в акредитації взяли участь наші роботодавці: Ірина Анатоліївна Супрун – адвокатка, депутатка обласної ради Львівської області, засновниця СЕО Геологічна інвестиційна група, голова ради роботодавців геологічного факультету. Михайло Володимирович Лишак – директор ДП ПрАТ НАК “Надра України” “Західукргеологія”. Скакун Леонід Зіновійович – начальник відділу альтернативних джерел енергії Львівського відділення УкрНДІгазу АТ “Укргазвидобування”, кандидат геолого-мінералогічних наук, Бодлак Василь Петрович, менеджер з геології Львівського відділення УкрНДІгазу АТ “Укргазвидобування”.

Ми надзвичайно вдячні їм за високу оцінку роботи факультету, допомогу у створенні сучасного простору та умов для навчання студентів і наукової роботи, вирішенні проблем щодо працевлаштування випускників.

Ми високо цінуємо підтримку наших шановних роботодавців, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю, яка створює перспективи для покращення геологічної освіти і розвитку нашого факультету.