Завершився перший день роботи Шостої міжнародної науково-практичної конференції «Геотуризм: практика і досвід» на геологічному факультеті.

25.04.2024 | 20:50
На геологічному факультеті 25 квітня 2024 р. розпочала роботу Шоста міжнародна науково-практична конференція «Геотуризм: практика і досвід». Конференція присвячена сучасному стану та перспективам розвитку геотуризму в Україні та Європі. Формат проведення – змішаний, очно-заочний.
Відкриття конференції відбулось у Головній читальній залі Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка. Учасників привітали декан геологічного факультету Сергій Цхонь, заступник декана географічного факультету Євген Тиханович та представниця організаційного комітету конференції, завідувачка Мінералогічного музею імені Євгена Лазаренка Альбертина Бучинська.  Пленарні засідання першої і другої сесій – «Теоретичні засади та методологія геотуризму», «Геотуристичні обʼєкти та шляхи», – проводились на геологічному факультеті.
Також учасники конференції були присутніми на відкритті художньої виставки «Флешбеки геолога» Івана Гаврилка, головного спеціаліста Державної служби геології та надр України, учасника АТО 2013-14 рр., зараз – воїна 503-го Окремого батальйону морської піхоти та фотовиставки «Дрогобицька солеварня на старих фото» магістра історії Назара Юрчишина, автора науково-популярного видання «Дрогобицька солеварня».

26 квітня 2024 р. продовжаться пленарні засідання у приміщенні геологічного факультету.

Фото Тетяни Дворжак