Новини

25 червня 2024 р.  на Вченій раді геологічного факультету  – нагородження і вітання!

25.06.2024 | 22:32

25 червня 2024 р.,  на Вченій раді геологічного факультету  – нагородження і вітання!
Грамотами нагородили студентів – переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2023/2024 навчального року: Констянтина Аліферʼєва – за перше місце; Олену Мороз – друге місце; Павла Кемпу – за третє місце.
Подяки за підготовку переможця І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 103 Науки про Землю вручили викладачам геологічного факультету Ірині Побережській, Мілені Богдановій, Наталі Білик, Леоніду Скакуну.
Подяку також отримав доцент Василь Дяків за підготовку переможця І туру...

Читати »

Завершено захисти бакалаврських робіт студентів 4 курсу геологічного факультету

25.06.2024 | 22:25

24 – 25 червня 2024 р. тривали захисти бакалаврських робіт студентів 4 курсу геологічного факультету,  виконані на кафедрах геології корисних копалин і геофізики;  екологічної та інженерної геології і гідрогеології.
Отже, тепер марафон бакалаврських захистів на нашому факультеті завершено.
Вітаємо студентів та їх наукових керівників  з успішними захистами! Освітній рівень “бакалавр” – перша важлива сходинка на шляху до успішної кар’єри, перша велика перемога нового покоління фахівців геологічних спеціальностей.  Далі шлях відкритий: хтось піде далі у навчанні, здобувати освітній  рівень “магістр”, хтось почне будувати...

Читати »

Розпочались захисти бакалаврських робіт студентів 4 курсу геологічного факультету.

23.06.2024 | 19:36

20 червня 2024 р. на геологічному факультеті розпочались захисти бакалаврських робіт. Упродовж двох днів були прослухані та оцінені роботи студентів 4 курсу, виконані на кафедрах загальної та історичної геології і палеонтології; мінералогії, петрографії і геохімії.
Вже можемо привітати викладачів – керівників бакалаврських робіт, – з успішними захистами! Вітаємо студентів зі здобуттям освітнього ступеню “бакалавр”!
 

 

Читати »

19 червня 2024 р. у корпусі геологічного і біологічного факультетів Львівського національного університету імені Івана Франка відбулось вшанування пам’ятя НОВІТНІХ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ

19.06.2024 | 20:24

Сьогодні, 19 червня 2024 р., у корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка(вул. Грушевського, 4), відбулось освячення та відкриття 11 меморіальних таблиць, присвячених памʼяті НОВІТНІХ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ, співробітників та випускників геологічного та біологічного факультетів, які загинули в боях з російськими окупантами.

Колективи факультетів, рідні, друзі героїв, представники керівництва університету, жителі міста вшанували памʼять героїв. Слова молитви, пісні січових стрільців, державний гімн, вірш та пісня авторства дружини загиблого героя Романа Огірчака – пронизливо, щемливо, до болю і сліз… Разом з тим відчуття...

Читати »