Новини

На геологічному факультеті розпочала роботу ХV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ “ПРОБЛЕМИ ГЕОЛОГІЇ УКРАЇНИ”

15.10.2024 | 21:02

15 жовтня 2024 р. на геологічному факультеті ЛНУ імені Івана Франка розпочала роботу ХV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ “ПРОБЛЕМИ ГЕОЛОГІЇ УКРАЇНИ”
У франківській аудиторії зібрались – хто особисто, а хто дистанційно – учасники конференції, співробітники геологічних організацій та навчальних закладів України та колег з інших країн, зокрема Швеції, Канади, Італії.
Після хвилини мовчання для вшанування пам’яті загиблих героїв – випускників факультету, та вступного слова декана факультету, к. г. н., доц. С.І. Ціхоня з вітальним словом звернувся до учасників конференції акад. НАН України...

Читати »

Про зустріч Ректора зі студентською молоддю Львівського національного університету імені Івана Франка

12.10.2024 | 00:38

 10 жовтня відбулася традиційна зустріч Ректора Університету, академіка НАН України, професора Володимира Мельника зі студентською молоддю! Урочистим моментом стало нагородження студентів та аспірантів за:

 відмінне навчання та успіхи у науковій роботі;
 активну участь у громадському житті Університету;
високі спортивні досягнення та популяризацію здорового способу життя;
 популяризацію української мови та культури, вагомий внесок у розвиток мистецьких колективів Університету.

За активну участь у громадському житті Університету та  успішне навчання були відзначені наши студентки Панасенко Єлизавета та Павленко Анастасія.
Щиро вітаємо з високою відзнакою! Подальших успіхів у навчанні та...

Читати »

Урочистості до Дня Університету

11.10.2024 | 20:52

11 жовтня 2024 року в Актовій залі відбулося урочисте засідання Вченої ради Львівського національного університету імені Івана Франка, присвячене відзначенню Дня Університету. 25 років тому, саме 11 жовтня, Університету було надано статус «національного».
Колектив Університету привітали Ректор, академік НАН України, професор Володимир Мельник, перший заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик, виконувач обов’язків голови Львівської обласної ради Юрій Холод, перший заступник міського голови Андрій Москаленко, які також вручили відзнаки працівника Університету.
Вже традиційно з нагоди відзначення Дня Університету вченим, які зробили...

Читати »

Відбулось підписання угоди про Угоди про науково-технічне співробітництво з Державною комісією України по запасах корисних копалин

10.10.2024 | 21:39

Львівський національний університет імені Івана Франка активно працює у сфері створення нових можливостей для розвитку здобувачів освіти і викладачів, а також формування якісної та практичноорієнтованої освіти. Ще одним виявом таких напрацювань стало підписання Угоди про науково-технічне співробітництво з Державною комісією України по запасах корисних копалин 10 жовтня 2024 року. Підписали відповідний документ перший проректор Львівського університету Андрій Гукалюк, голова ДКЗ Сергій Паюк та декан геологічного факультету Сергій Ціхонь.
Метою Угоди є об’єднання інтелектуального, творчого та організаційного потенціалу Сторін для забезпечення розвитку...

Читати »

Допомога колегам з з факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна

09.10.2024 | 21:08

За ініціативи кафедри мінералогії, петрографії і геохімії співробітники нашого геологічного факультету організували збір навчальної та наукової фахової літератури, щоб підтримати колег з факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, адже університетську бібліотеку було сильно пошкоджено під час ворожого обстрілу.

Співробітники кафедри відправили зібрані книжки у Харків. Тепер ними можуть користуватись викладачі та студенти. Приємно було отримати слова подяки від колеги, Клевцова Олександра Олександровича – кандидата геологічних наук, доцента кафедри фундаментальної і прикладної геології факультету геології...

Читати »