Допомога колегам з з факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна

09.10.2024 | 21:08
За ініціативи кафедри мінералогії, петрографії і геохімії співробітники нашого геологічного факультету організували збір навчальної та наукової фахової літератури, щоб підтримати колег з факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, адже університетську бібліотеку було сильно пошкоджено під час ворожого обстрілу.
Співробітники кафедри відправили зібрані книжки у Харків. Тепер ними можуть користуватись викладачі та студенти. Приємно було отримати слова подяки від колеги, Клевцова Олександра Олександровича – кандидата геологічних наук, доцента кафедри фундаментальної і прикладної геології факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Взаємна допомога, повага, підтримка – те, що допомагає всім нам продовжувати працювати у цей важкий для всіх час, запорука нашої Перемоги!