Новини

Вітання з початком нового навчального року

02.09.2024 | 19:17

Ось і розпочався новий, 2024-25 навчальний рік на нашому рідному факультеті!

Сьогодні повернулись до аудиторій наші студенти, щоб продовжити опановувати геологічні науки, набувати знань, необхідних для успішної роботи у майбутньому.

Сьогодні ж доєднались до вже досвідчених студентів і наші першокурсники. Для них це перша зустріч з викладачами, перші пари, перший крок на шляху опанування професії.

Привітальне слово від декана Сергія Ціхоня, корисна інформація про те, як відбувається навчальний процес, важливість геології для розвитку країни, сфери застосування знань і навичок, які студенти отримують, навчаючись...

Читати »

Вітаємо з Днем знань!

01.09.2024 | 13:23

Дорогі колеги, аспіранти, студенти геологічного факультету!
Вітаємо з Днем знань!
Новий навчальний рік, на жаль, починається в умовах війни, проте ми віримо у Перемогу, рподовжуємо робити все від нас залежне для її наближення. Підготовка фахівців геологічної галузі – це наш внесок у майбутній розвиток української держави.
Зичимо натхнення, наснаги, сил викладачам, співробітникам факультету у такій важливій справі – навчити і виплекати нове покоління науковців та виробничників геологічних спеціальностей, аспірантам і студентам – успішного навчання, саморозвитку, пізнання себе і світу, здійснення мрій і...

Читати »

Вітання Ректора з нагоди початку нового 2024-2025 навчального року

01.09.2024 | 10:16

Дорогі студенти, аспіранти, викладачі та працівники Львівського національного університету імені Івана Франка!
Щиро вітаю Вас із початком нового 2024-2025 навчального року!
Початок нового навчального року завжди знаменує нові старти, нові перспективи та можливості, надії і плани. У час тривалої запеклої боротьби з російським агресором цей день набуває особливого значення, адже сьогодні багато наших студентів, працівників і випускників, об’єднаних жагою до знань та відкриттів, взяли до рук зброю і мужньо захищають Українську Державу від ворога. Насамперед завдяки їхній жертовності у ці буремні часи...

Читати »

Відбулась Зустріч у Мінералогічному музеї “Мінерали та руди України”

30.08.2024 | 10:01

Вчора, 28.08.2024, як я домовлялись, а також завдяки вдалому розкладу по електриці, ми провели нашу першу післявідпусткову Зустріч у Мінералогічному музеї «Мінерали та руди України» на геологічному факультеті.

Були щасливі знову зануритись спочатку у процес підготовки, а потім відчути живий відгук від наших слухачів-відвідувачів!

Тема надзвичайно актуальна і важлива, адже широкий загал НЕгеологів зазвичай майже нічого не знає про багатства надр нашої країни, про широкий спектр корисних копалин України, перспективи, використання і ще багато іншого.

А це ж ще одна з барв, якою...

Читати »

День пам’яті Захисників України

29.08.2024 | 13:43

29 серпня – День пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Одна з найтрагічніших сторінок нашої сучасної історії – вихід з Іловайську 2014 р., назавжди додала у серпневу палітку фарби смутку, болю, відчуття втрати. Квітка соняха – відтоді символ світлої пам’яті всім загиблим воїнам.
Ми згадуємо про них щодня, нам це болить, ми усвідомлюємо, чим завдячуємо полеглим Героям, як віддали і продовжують віддавати свої життя у страшній борні з ворогом.

Вічна Памʼять, вічна Вдячність, вічна Слава...

Читати »