відбулось нагородження переможців I туру Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт у галузі Науки про Землю (Геологія)

23.02.2024 | 11:36

22 лютого 2024 р. на геологічному факультеті відбулось нагородження переможців I туру Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт у галузі Науки про Землю (Геологія) за участі голови Ради роботодавців геологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка, депутатки Львівської обласної ради Ірини Супрун, та проректору з наукової роботи Університету, професора Романа Гладишевського.

Геологічна Інвестиційна Група відзначила кожного переможця грошовою премією.

Загалом у I турі Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт взяли участь 9 студентських робіт.

Ми пишаємось нашими талановитими студентами, раді, що їх здібності і прагнення високо оцінені. Сподіваємось, що студенти нашого факультету будуть гідним поповненням лав фахівців геологічних галузей, зокрема такої важливої для майбутнього України, як видобувна.

Ознайомитися з наказом ректора про переможців І туру

Детальніше про подію: https://lnu.edu.ua/na-heolohichnomu-fakulteti-vidznachyly-uchasnykiv-i-turu-vseukrainskoho-konkursu-zakhystu-studentskykh-naukovykh/?fbclid=IwAR3xPWEgtqncN_oYlxnuC5U7C3sLw_HHPi1_-VsjjqPlC17CC1LrfnIsLCE