Відбулась профорієнтаційна лекція для учнів Львівської середньої загальноосвітньої школи №42

22.04.2024 | 18:28
Сьогодні, 22 квітня 2024 р., представники нашого факультету профели цікаву подію у рамках профорієнтаційної та популяристичної діяльності – ознайомчу лекцію для учнів 6 класів у @Середня загальноосвітня школа 42 м.Львова. 
Катерина Бурбан (зав. лаб. фізичних досліджень мінералів і гірських порід та літології) та Тетяна Дворжак (зав. лаб. геоінформаційних технологій та комп’ютерного моделювання) розповіли учням про те, що вивчають геологічні науки, які вони є, наскілки тісно переплетені з нашим повсякденним життям. Одразу чотири шостих класи у великій актовій залі – це новий досвід і неабияке випробування для оратоських здібностей, проте доброзичлива атмосфера, приязна зустріч, щире зацікавлення вчительок та дітей створили потрібний для спілкування настрій і взаємозв’язок «доповідач-слухач» на найвищому рівні.
Окрім лекції, учні мали можливість ознайомитись з деякими зразками мінералів. На жаль, неможливо взятии з собою на подію стільки зразків, як хотілось би. Тому запросили школярів та вчителів до нас на факультет – побачити, як ми живемо, вчимось, працюємо, а також відвідати наших три чудових музеї – Мінералогічний імені Євгена Лазаренка (дікуємо за підтримку і надані зразки), Палеонтологічний та Рудних формацій.