Відбулась конференція трудового колективу геологічного факультету щодо погодження кандидатури на посаду декана

07.06.2024 | 22:53
Сьогодні, 7 червня 2024 року, відбулась конференція трудового колективу геологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. Участь у засіданні взяли Ректор Університету, академік НАН України, професор Володимир Мельник, перший проректор Андрій Гукалюк, проректор з наукової роботи, академік НАН України, професор Роман Гладишевський, проректор з науково-педагогічної роботи та інформатизації Віталій Кухарський. Конференція  одноголосно підтримала кандидатуру доцента Ціхоня Сергія Івановича.
Як виконувач обовʼязків декана він зробив дуже багато для підтримки факультету, вирішення нагальних потреб і проблем, під його керівництвом ми успішно відбули акредитацію наших освітніх програм, налагоджуємо співпрацю з працедавцями, геологічними організаціями, відкрили нову потужну сучасну компʼютерну лабораторію за сприяння групи Нафтогаз.
На конференції було заслухано програму подальшої роботи і розвитку факультету, обговорено деякі проблемні питання. Ми упевнені, що на  посаді декана Сергій Іванович буде гідно представляти наш факультет на всіх рівнях та за підтримки колективу надалі працюватиме над розвитком і відродженням геологічної освіти у нашому університеті!
Вітаємо, декане! Сергію Івановичу, плідної праці, успіхів і наснаги!