Урочисте вручення дипломів бакалаврів

14.07.2023 | 21:54

14 липня 2023 року у читальній залі Наукової бібліотеки ЛНУ імені Івана Франка відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів освітнього ступеня «Бакалавр» випускникам геологічного факультету, спеціальностей 103 Науки про Землю і 101 Екологія.

Це хвилююча подія як для студентів, так і для викладачів, адже за чотири роки навчання утворився зв’язок між наставниками та учнями, який, сподіваємось, не перерветься, адже ми завжди раді спілкуванню. Спостерігати як пташенята вилітають з гнізда, як міцніють їхні крила, допомагати порадою і радіти успіхам вчорашніх студентів, що поповнять лави фахівців з         геологічних спеціальностей – справжнє щастя для викладачів.

Тому і сумуємо, і радіємо поряд з нашими дівчатами і хлопцями – такими незвичними у мантіях і академічних капелюшках, такими вже дорослими… Отримання бакалаврських дипломів – це перехід зі студентської безтурботності у статус фахівця, перша сходинка на шляху до професійного зростання, побудови кар’єри. Ми сподіваємось, що побачимо декого з сьогоднішніх випускників знову у наших аудиторіях, але вже як здобувачів магістерського ступеня.

Та це буде згодом. А сьогодні вітаємо своїх вчорашніх студентів, а нині бакалаврів, з завершенням певного етапу життя і зичимо в подальшому широкого шляху, досягнень у обраній справі. Наполегливо йдіть до своєї мети. Будьте гідними честі створювати нову переможну Україну, пам’ятайте, що  всіма можливостями, яки маємо сьогодні, ми завдячуємо нашим незламним Збройним Силам!