Уасть геологічного факультету у першому загальному засіданні Ради роботодавців усіх факультетів Університету.

11.01.2024 | 11:34
9 січня у Львівський національний університет імені Івана Франка відбулося перше загальне засідання Ради роботодавців усіх факультетів Університету. Наш факультет був гідно представлений на цьому заході. Дякуємо Ірині Супрун, адвокатці, CEO Геологічної Інвестиційної Групи, депутатці Львівської обласної ради, за змістовиний і позитивний виклад події та за співпрацю.
“…Захід проходив у форматі круглого столу й дозволив, як зі сторони навчального закладу, так і бізнесу, зрозуміти, чого саме потребує сучасний ринок праці та, які функції роботодавців можуть бути корисними у формуванні якісної вищої освіти.
Мені надзвичайно приємно було долучитися до заходу в ролі голови Ради роботодавців Геологічний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка
Ми, Геологічна Інвестиційна Група, задекларували свою відкритість до співпраці ще влітку, коли підписали меморандум з Львівським університетом, в рамках якого у нас можуть проходити практику, стажування студенти, а також працевлаштовуватимемо кращих випускників вишу.
Дякую декану Serhii Tsikhon та всьому геологічному факультету за довіру. Маю сподівання, що наша співпраця та взаємодія створить гарні умови для реалізації нових геологічних проектів, а випускники геологи працюватимуть в українському видобувному секторі.
До ради роботодавців геологічного факультету також увійшли:
• Леонід Скакун – начальник відділу альтернативних джерел енергії Львівського відділення УкрНДІгазу АТ «Укргазвидобування»;
• Дмитро Панов – начальник відділу геології та виробництва ДП «Західукргеологія»;
• Андрій Побережський – заступник директора Інституту геології і геохімії горючих копалин НАН України, кандидат геолого-мінералогічних наук;
• Олександр Шваєвський – асистент кафедри геології корисних копалин і геофізики, голова профбюро геологічного факультету”.
Ірина Супрун