Різдвяна зустріч у Мінералогічному музеї імені Євгена Лазаренка

28.12.2023 | 19:29
28.12.2023 р.
У рамках просвітницької та профорієнтаційної діяльності відбулась чергова подія на нашому факультеті –  Різдвяна зустріч у Мінералогічному музеї імені Євгена Лазаренка. Відвідувачі заходу – дорослі і діти – мали нагоду послухати пізнавальну  лекцію  про мінерали, що нагадують нам про сніг, кригу, зиму та Різдвяні і новорічні свята.
Було проведено майстер-клас  з виготовлення  чудових ялинкових прикрас, квест на мінералогічну тематику у музеї, вікторину з питаннями по темі лекції.  Переможці отримали гарні призи,  любителів мінералів, а наприкінці всі  гості музею отримали на памʼять про подію невеличкі подаруночки – зразки для поповнення вдасних колекцій.
Насичена програма, море позитиву!
Є великі плани продовжувати такі зустрічі, лекції, заняття для дітей і дорослих, , які цікавляться геологічними науками, зокрема – мінералогією.
Вдячні за допомогу у підготовці та проведенні заходу завідувачкам Лабораторії фізичнихї досліджень мінералів і гірських порід та літології Бурбан Катерині (кафедра мінералогії, петрографії і геохімії імені професора Ореста Матковського) та Лабораторії геоінформаційних технологій та комп’ютерного моделювання Дворжак Тетяні (кафедра геології корисних копалин і геофізики).