Про співпрацю з ДП Західукргеологія

23.07.2023 | 20:31
21 липня 2023 року на нашому рідному геологічному факультеті відбулась важлива подія, важлива для майбутнього – нашого і наших студентів. Більше перспектив для фахової освіти і працевлаштування.
«21 липня 2023 року на геологічному факультеті директор ДП Західукргеологія Михайло Лишак підписав договір про співробітництво з Львівським національним університетом імені Івана Франка. На зустрічі були присутні декан геологічного факультету Сергій Ціхонь, професор Микола Павлунь, завідувач кафедри корисних копалин Олег Гайовський, начальник відділу геології та виробництва ДП Західукргеологія Дмитро Панов, інші співробітники факультету.
На зустрічі також обговорили стан галузі, її проблеми і перспективи, роль мінеральних ресурсів у повоєнному відновленні України, важливість підготовки кваліфікованих геологів, багато інших питань.
Це офіційно.
А якщо неофіційно, то для співпраці, взаємодопомоги, виробничих та дружніх відносин між Західукргеологія і Геологічний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка не обов’язкові додаткові формальні договори, угоди, меморандуми. Більшість геологів в Західукргеологія за всю його історію отримали спеціальність і знання у львівському геологічному факультеті. Практично вся мінерально-сировинна база Львівщини і інших західних областей України створена за участі Західукргеологія, а значить це наш спільний великий результат.»