Інформація вступникам на бакалаврат – щодо реєстрації на НТН

20.03.2024 | 16:32

Важлива інформація для абітурієнтів, які бажають навчатись на геологічному факультеті ЛНУ імені Івана Франка.

Триває реєстрація на НМТ – національний мультипредметний тест – на бакалаврат. Необхідні кроки можна зробити в Дії або за алгоритмом, зазначеним у ілюстраційному блоці.

Пропонована освітньо-професйна програма “Геологія. Комп’ютерні технології в науках про Землю” надає знання про  геологічну будову Землі та Земної кори, розуміння природи і змісту геологічних , мінералого-геохімічних процесів,  уміння інтерпретувати та використовуати дані геологічних карт, оцінювати прогнозні перспективи та корисні копалини.  Студенти мають можливість оволодіти  методами розшуків і розвідки родовищ корисних копалин, методиками підрахунків  запасів сировини,  їх економічної оцінки, вирішувати різноманітні завдання  інженерно-геологічного напрямку, зокрема  здійснювати оцінку території під різні види наземного і підземного будівництва;  розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми у професійній діяльності предметної області наук про Землю  із застосуванням сучасних теорій та методів дослідження природних та антропогенних об’єктів та процесів із використанням комплексу міждисциплінарних даних.

Детальніше про всупну кампанію на бакалаврат геологічного факультету за посиланням: https://admission.lnu.edu.ua/specialization/geology/

Чекаємо на вас, майбутні геологи!