27-28 жовтня 2022 р. на геологічному факультеті відбулась I Всеукраїнська науково-практична конференція студентів та аспірантів “Актуальні проблеми геології України”

01.11.2022 | 12:21

27.10.22 р.  відбулася в очному форматі Всеукраїнська студентська науково-практична конференція “Актуальні проблеми геології України».

28.10.22 р. конференція проходила в онлайн форматі.

На конференції були представлені наукові доповіді на різноманітну тематику: від проблем збереження відбитка морської зірки в центрі Львова, особливостей реставрації архітектурних елементів з алебастру, висолів на стінах наших будинків – мінеральних новоутворень, проведення польових практик із застосуванням комплексу інтерактивних методів до реконструкції палеоклімату в крейдовий період за мініатюрними форамініферами. Під час конференції прозвучала тривога, тому прийшлось перейти в укриття, де відбулась більша частина доповідей.

На зображенні може бути: 5 людей та у приміщенніНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенніНа зображенні може бути: 9 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні