Беремо участь у Форумі позашкілля «Поринь у світ науки» від Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді

22.09.2024 | 19:05

Працюємо задля майбутнього!

22 вересня 2024 р. наш Мінералогічний музей імені Євгена Лазаренка відвідали учні 8-11 класів у рамках проведення Форуму позашкілля «Поринь у світ науки» від Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді за підтримки Львівської обласної державної адміністріції.
Музей радо долучився до проведення цієї події, адже такі зустрічі сприяють популяризації та поширенню знань про геологію та, зокрема, мінералогію, серед підлітків та допомагає залучати їх до вивчення геологічних наук і, з часом, обрання відповідних спеціальностей, які необхідні для відновлення та майбутнього розвитку української геологічної галузі.
Надихає всіх нас до роботи щире зацікавлення немалої кількості учнів геологічними, мінералогічними темами, проблемами та завданнями, повʼязаними з корисними копалинами України, перспективами для наукових геологічних досліджень порід, мінералів, розвідування родовищ, уточнення геологічної будови території нашої країни тощо.
Сподіваємось і віримо у нові покоління, що прийдуть до нашого факультету – спочатку як учасники гуртка МАН («Основи геології і мінералогії»), а згодом як наші студенти.
Дякуємо асистентці кафедри мінералогії, петрографії і геохімії імені професора Ореста Матковського Наталії Білик за допомогу у проведенні заходу, змістовну екскурсію!