Новини

Відбулась гостьова лекція Ірини Супрун на тему «Геологія – перспективи фаху в Україні»

17.04.2024 | 19:08

15 квітня 2024 р. на геологічному факультеті ЛНУ імені Івана Франка відбулась гостьова лекція на тему «Геологія – перспективи фаху в Україні» експертки в галузі надрокористування, СЕО Геологічної інвестиційної групи, Голови Ради роботодавців геологічного факультету Супрун Ірини Анатоліївни. Лекторка поділилась зі студентами власним досвідом, розповіла про перспективи геологічної галузі в Україні та про те, як стати успішним фахівцем у геології.
Цінними є поради від Геологічної інвестиційної групи щодо того, які додаткові знання та навички необхідно мати по закінченні університету для успішного...

Читати »

Відбулась подія для дітей і школярів “Мінерали в рюкзаку у школяра” – у Мінералогічному музеї імені Євгена Лазаренка

15.04.2024 | 19:05

10 та 11 квітня 2024 р. відбулись чергові дитячі події у Мінералогічному музеї імені Євгена Лазаренка на тему “Мінерали в рюкзаку у школяра”.
Упродовж двох днів три групи учнів молодших класів Школа вільних та небайдужих   відвідали наш музей.
Які мінерали сховались у шкільному рюкзаку? Які мінерали потрібні для того, щоб зробити різноманітні предмети, якими дитина послуговується щоразу у школі і вдома: зошити і підручники, ручка, олівці, лінійка, пенал і навіть солодкий смаколик, який мама поклала на перекус з пляшечкою води?
Про все...

Читати »

15 квітня 2024 р. на геологічному факультеті відбудеться відкрита лекція на тему “Геологія – перспективи фаху в Україні” від Супрун Ірини Анатоліївни

13.04.2024 | 13:17

Шановні студенти та працівники факультету!

Повідомляємо,  що 15 квітня 2024 р. на геологічному факультеті ЛНУ імені Івана Франка відбудеться відкрита лекція на тему “Геологія – перспективи фаху в Україні”.
Лекторка – Супрун Ірина Анатоліївна – експертка в галузі надрокористування, CEO Геологічної Інвестиційної Групи, Голова Ради роботодавців геологічного факультету.

Дата: 15 квітня 2024 р.
Час: 11:50
Місце: 224 авдиторія, геологічний факультет, вул. Грушевського, 4

Чекаємо на Вас! Буде цікаво!

Читати »

Запрошуємо Вас до участі у Шостій міжнародній науково-практичній конференції «Геотуризм: практика і досвід»

10.04.2024 | 22:38

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас до участі у Шостій міжнародній науково-практичній конференції «Геотуризм: практика і досвід», яка відбудеться 25-28 квітня 2024 у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Конференція присвячена сучасному стану та перспективам розвитку геотуризму в Україні та Європі.
Конференція відбуватиметься у змішаному очно-заочному форматі.
Урочисте відкриття відбуватиметься у Головній читальній залі наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Драгоманова, 5). Доповіді – очні та онлайн – на геологічному факультеті університету (вул. Грушевського, 4).
Додатково учасникам конференції пропонуються екскурсія Науковою бібліотекою університету...

Читати »

Вітання з Днем геолога!

06.04.2024 | 20:15

Шановні колеги! Щиро вітаємо з професійним святом – Днем геолога – викладачів,працівників факультету, студентів, аспірантів. Також вітаємо випускників факультету різних років, представників всіх геологічних спеціальностей!
Неможливо переоцінити ваш внесок у справу підготовки нових поколінь фахівців геологічної галузі, науковців і виробничників, у справі розбудови і розвитку нашої країни. Саме геологи розкривають таємниці земних надр, збагачують геологічну науку, забезпечують державу мінерально-сировинними ресурсами, результати роботи фахівців геологічних спеціальностей використовують у багатьох галузях народного господарства, у промисловості. Невтомний пошук, постійний саморозвиток, творчий підхід і дещиця...

Читати »